Autopsieresultaten brengen duidelijkheid: drievoudige moordenaar(s) Zavelstraat nog op vrije voeten

Moord Zavelstraat
De autopsieresultaten van het Leuvense parket hebben duidelijkheid gebracht in de drievoudige moordzaak die in de nacht van vrijdag op zaterdag plaatsvond in de Zavelstraat in Kessel-Lo: een gezinsdrama is uitgesloten. Er heeft dus iemand anders mama Anita D. (54), zoon Wesley P. (23) en vriend des huizes Rikki J. (47) met messteken om het leven gebracht.

In de nacht van vrijdag op zaterdag, omstreeks 3 uur, werd de politie gebeld in verband met een steekpartij in een woning in de Zavelstraat in Kessel-Lo. Toen ze ter plaatse gingen, ontdekten ze het lichaam van een moeder en twee mannen, om het leven gebracht waren door messteken. De woning was bewoond door moeder Anita D., haar zoon Wesley P. (23) en vriend des huizes Rikki J. (47). De vader van het gezin overleed al enkele jaren geleden, de twee andere zonen wonen niet meer thuis. 

Deze voormiddag werden nog een man en een vrouw opgepakt in verband met de drievoudige moord. Omstreeks 15 uur waren ze alweer op vrije voeten. "Ze zijn niet meer nodig voor het onderzoek en er zou geen rechtstreekse betrokkenheid zijn", bevestigt het parket van Leuven.

Lees meer over