Atelier Van Eyck verhuist na 80 jaar in Leuven naar Korbeek-Lo

Atelier Van Eyck
Atelier Van Eyck verhuist in januari 2021 naar de Tiensesteenweg in Korbeek-lo, 400m voorbij de Carrefour en op enkele minuten van afrit Haasrode op de E40. De nieuwe locatie speelt in op de snelle evolutie in het aanbod en op de vraag van de klant die kiest voor advies en service.

Het assortiment bestaat uit slimme oplossingen op vlak van (veiligheids)sloten en deurbeslag. Eveneens is er een ontwerp- en fabricatieatelier voor naamborden en brievenbussen. Er is voorts een sneldienst voor sleutels en cilinders. De technische buitendienst zorgt dan weer voor de plaatsingen en herstellingen.

Zaakvoerder Toon van Eyck: “We hebben in Korbeek-Lo een ruime en open toonzaal met demoruimte, waar we klanten en techniekers beter kunnen adviseren.”

Zoon Wannes Van Eyck: "In Korbeek-lo zullen we bovendien vlot bereikbaar zijn met de wagen, met parking voor de deur. Onze klanten, in en rond Leuven, blijven belangrijk voor ons, waardoor we gekozen hebben om te werken met afhaalboxen, zowel in Leuven centrum als op onze nieuwe site in Korbeek-lo. In combinatie met onze nieuwe webshop kan er gemakkelijk digitaal (en coronaproof) besteld worden."

In Leuven centrum blijven er een depot en atelier operationeel (enkel op afspraak).

Om de verhuis te vergemakkelijken zal er eerst een stockverkoop zijn met grote kortingen. Start in de Tiensestraat 15 in Leuven, vanaf dinsdag 27 oktober om 10 uur. Er zal eveneens een totale uitverkoop zijn van alle artikels die worden stopgezet: ZACK-producten, messen, ijzerwaren en lampen. Er is ook een aanbod per kilogram voor de liefhebbers.

Over Atelier Van Eyck

Familiebedrijf Atelier Van Eyck werd opgericht in 1910. De zaak werd sindsdien steeds succesvol overgedragen van vader op zoon. Huidig zaakvoerder Toon Van Eyck en zoon Wannes, 4de generatie en gediplomeerd slotenmaker, staan samen met hun team klaar voor de toekomst.

Wat/Waar?

Verhuis van Tiensestraat 15 naar Tiensesteenweg 76 

Wanneer?

Welkom in de nieuwe winkel vanaf januari 2021.

Lees meer over