Arbeidsongeval in garage

1 november 2019 | 11u15 | Gepost door redactie
Arbeidsongeval in garage
Een 57-jarige man uit Leuven die werkt in een garage langs de Tiensesteenweg raakte donderdagnamiddag omstreeks 16 uur zwaar gewond. De arbeider wilde een auto de werkplaats van de garage uitrijden, maar in plaats van achteruit te rijden schoot het voertuig naar voor, knalde door een muur en kwam een drietal meter lager buiten tegen […]
Het bericht Arbeidsongeval in garage verscheen eerst op Leuven Actueel.

Een 57-jarige man uit Leuven die werkt in een garage langs de Tiensesteenweg raakte donderdagnamiddag omstreeks 16 uur zwaar gewond. De arbeider wilde een auto de werkplaats van de garage uitrijden, maar in plaats van achteruit te rijden schoot het voertuig naar voor, knalde door een muur en kwam een drietal meter lager buiten tegen het beton terecht. De auto kwam op zijn dak te liggen. De mechanieker lag naast de wagen en liep verschillende zware verwondingen op, maar was niet in levensgevaar.

Het slachtoffer kreeg ter plaatse de eerste zorgen toegediend van een MUG-arts en werd vervolgens overgebracht naar het UZ Gasthuisberg. De man heeft al een lange werkervaring in de garage. De arbeidsinspectie werd van de feiten in kennis gesteld. De brandweer kwam ter plaatse om na te gaan of er problemen waren met de stabiliteit van het gebouw, maar dat bleek niet het geval te zijn.

Het bericht Arbeidsongeval in garage verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over