Alissa (10) verloor een oneerlijke strijd

28 december 2020 | 16u22 | Gepost door annpeeters
Alissa
Ze heeft gevochten tot de laatste minuut, maar het heeft niet mogen zijn. Alissa is op zondag 27 december 2020 in de armen van haar mama en papa overleden.

Toen het meisje 1 jaar was, werd bij haar een hersentumor vastgesteld. Ze werd in 2011 behandeld in UZ Leuven en in 2012 in Zwitserland. Sindsdien bleef de scan tamelijk stabiel. Het verhaal van Alissa was te volgen op de Facebookpagina ‘Een Hart Voor Alissa’.

In september van dit werd vastgesteld dat de tumor toch weer  groter geworden was en een operatie was te risicovol. Al die jaren was Alissa dapper en genoot ze van kleine dingen, maar haar toestand ging de laatste maanden achteruit. Vandaag lieten Caroline en Kingsley, ouders van Alissa, met deze woorden weten dat hun dochtertje overleden is: “Somewhere over the rainbow spelen vele sterretjes samen, gisteren zagen deze lieve vriendjes, een vriendinnetje terug. Alissa had genoeg haar best gedaan tot de laatste minuut. Ze genoot nog van haar laatste kerst en viel gisteren bij papa en mama in een eeuwige slaap. Haar glimlach op haar gezichtje zei dat het goed was. De pijn gaat door merg en been. Zo trots mijn lieve schat op jou, je leerde ons wat leven was, je leerde ons dat niets teveel is. Forever in my heart. Rust zacht lieve schat je hebt het verdient.”

Wij wensen hen veel sterkte in deze moeilijke dagen.

Lees meer over