Alcohol in het verkeer

27 augustus 2019 | 22u38 | Gepost door redactie
Alcohol in het verkeer
Dinsdagmiddag kreeg de Leuvense politie de melding dat een dronkenman met zijn motorfiets wou vertrekken op het Martelarenplein. De 68-jarige man uit Boortmeerbeek probeerde met zijn motorfiets te vertrekken, maar volgens omstaanders slaagde hij er ondanks verschillende pogingen maar niet in om te vertrekken. De politie liet de man blazen en hij bleek te veel […]
Het bericht Alcohol in het verkeer verscheen eerst op Leuven Actueel.

Dinsdagmiddag kreeg de Leuvense politie de melding dat een dronkenman met zijn motorfiets wou vertrekken op het Martelarenplein. De 68-jarige man uit Boortmeerbeek probeerde met zijn motorfiets te vertrekken, maar volgens omstaanders slaagde hij er ondanks verschillende pogingen maar niet in om te vertrekken. De politie liet de man blazen en hij bleek te veel gedronken te hebben om nog met zijn motorfiets te rijden. Hij was zodanig dronken dat hij een paar uur in de cel mocht ontnuchteren. Zijn motorfiets bleek ook niet in orde te zijn met de inschrijving en werd getakeld. De politie stelde voor verschillende inbreuken proces-verbaal op.

In de nacht van maandag op dinsdag hielden ploegen van de politiezones Leuven en Bierbeek / Boutersem / Holsbeek / Lubbeek een gezamenlijke verkeersactie op de Diestsesteenweg in Kessel-Lo. Hierbij werd een 54-jarige man betrapt met een glas teveel op. Er werd proces-verbaal opgesteld en zijn rijbewijs werd ingetrokken.

Het bericht Alcohol in het verkeer verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over