Alcohol in het verkeer

19 januari 2020 | 14u21 | Gepost door redactie
Alcohol in het verkeer
Vrijdagavond betrapte de Verkeersdienst van de Leuvense politie een automobilist onder invloed van alcohol. De 36-jarige Leuvenaar trok de aandacht van de politie toen hij aan hoge snelheid over de Aarschotsesteenweg reed. Hij werd gecontroleerd en bleek te veel gedronken te hebben om nog verder te rijden. Er werd proces-verbaal opgesteld en zijn rijbewijs werd […]
Het bericht Alcohol in het verkeer verscheen eerst op Leuven Actueel.

Vrijdagavond betrapte de Verkeersdienst van de Leuvense politie een automobilist onder invloed van alcohol. De 36-jarige Leuvenaar trok de aandacht van de politie toen hij aan hoge snelheid over de Aarschotsesteenweg reed. Hij werd gecontroleerd en bleek te veel gedronken te hebben om nog verder te rijden. Er werd proces-verbaal opgesteld en zijn rijbewijs werd ingetrokken.

Zaterdagnamiddag liep een vrouw met een glas teveel op tegen de lamp in Heverlee. De politie kreeg rond de middag melding dat er een auto hinderlijk geparkeerd stond in de Nachtegalenstraat. Toen de patrouille ter plaatse kwam zagen ze hoe het voertuig schuin en voor een deel op het trottoir geparkeerd stond. Terwijl de politie aanwezig was begon de auto weer te rijden en de bestuurster werd aan een ademtest onderworpen. De 46-jarige vrouw uit de buurt bleek te veel gedronken te hebben en haar rijbewijs werd ingetrokken.

Het bericht Alcohol in het verkeer verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over