Alcohol in het verkeer

22 mei 2020 | 16u48 | Gepost door redactie
Alcohol in het verkeer
In de nacht van donderdag op vrijdag liep een bestuurder met een glas teveel op tegen de lamp in Wilsele.  De 44-jarige man uit Rotselaar trok op de Aarschotsesteenweg de aandacht van een patrouille van de Leuvense politie omdat hij regelmatig zonder aanleiding op de rem ging staan. Hij werd gecontroleerd en al snel bleek […]
Het bericht Alcohol in het verkeer verscheen eerst op Leuven Actueel.
  • In de nacht van donderdag op vrijdag liep een bestuurder met een glas teveel op tegen de lamp in Wilsele.  De 44-jarige man uit Rotselaar trok op de Aarschotsesteenweg de aandacht van een patrouille van de Leuvense politie omdat hij regelmatig zonder aanleiding op de rem ging staan. Hij werd gecontroleerd en al snel bleek dat hij teveel gedronken had om nog verder te rijden. De politie stelde proces-verbaal op en zijn rijbewijs werd ingetrokken.

 

  • In de nacht van woensdag op donderdag strandde een dronken bestuurder met zijn auto op de Martelarenlaan. De Leuvense politie merkte het voertuig op omdat het in het midden van de rijbaan stond met een beschadigd voorwiel. De politie trof de 55-jarige man uit Kortenberg aan achter het stuur. De auto vertoonde nog meer recente schade en was niet meer rijvaardig.  Al snel bleek de man ook dronken te zijn. Hij mocht zijn rijbewijs inleveren en in de cel ontnuchteren. Het voertuig werd getakeld en de politie stelde proces-verbaal op.

Het bericht Alcohol in het verkeer verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over

Ook interessant