79-jarige en 80-jarige veroorzaken ongeval

23 juni 2019 | 22u11 | Gepost door redactie
Verkeershinder door ongeval op kruispunt Tervuursesteenweg – Tervuursestraat
Vrijdagmiddag werd een voetganger aangereden in de Naamsestraat. De 58-jarige vrouw uit Heverlee stak te voet de straat over aan een oversteekplaats voor voetgangers, toen ze aangereden werd. Een 79- jarige automobilist die in de richting van het centrum reed had haar niet opgemerkt en kon niet meer op tijd stoppen. De vrouw kwam door […]
Het bericht 79-jarige en 80-jarige veroorzaken ongeval verscheen eerst op Leuven Actueel.

Vrijdagmiddag werd een voetganger aangereden in de Naamsestraat. De 58-jarige vrouw uit Heverlee stak te voet de straat over aan een oversteekplaats voor voetgangers, toen ze aangereden werd. Een 79- jarige automobilist die in de richting van het centrum reed had haar niet opgemerkt en kon niet meer op tijd stoppen. De vrouw kwam door de aanrijding ten val en werd met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie kwam ter plaatse en stelde proces-verbaal op.

Vrijdagmiddag werd in de Jules Vandenbemptlaan een motorrijder aangereden door een tachtiger. De man uit de buurt stond geparkeerd in de straat en vertrok net toen een twintiger met zijn motorfiets vanuit de andere richting aangereden kwam. De tachtiger had de motorrijder niet gezien en draaide zijn auto om in de straat te keren. Hierdoor kwam hij op het andere baanvak en de motorrijder kon hem niet meer ontwijken. De twintiger kwam ten val en werd met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie kwam ter plaatse en stelde proces-verbaal uit. Een speekseltest wees uit dat er drugs in het spel was waardoor het rijbewijs van de motorrijder ingetrokken werd.

Het bericht 79-jarige en 80-jarige veroorzaken ongeval verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over