50 km stappen voor Kom op tegen Kanker

Wandeltocht Vlaams Neutraal Ziekenfonds
Vier medewerkers van het Vlaams Neutraal Ziekenfonds vertrokken vanochtend vroeg voor een wandeltocht van 50 kilometer voor het goede doel. De opbrengst gaat naar Kom op tegen Kanker. De stappers worden tussen 17 en 18 uur opnieuw in Leuven verwacht.

Guy Dierick, secretaris van UNIZO Leuven, is werkzaam bij het Vlaams Neutraal Ziekenfonds. Vanochtend mocht hij in alle vroegte vier collega's, waaronder commercieel directeur Erik Stoffelen, ontvangen bij hem thuis in Heverlee. Niet voor zijn verjaardag, die hij vandaag viert, maar om hen op weg te helpen. Hij bracht het viertal met de wagen naar het VNZ kantoor in Sint-Genesius-Rode, waar hun wandeltocht startte.

"Om kwart voor 6 heb ik de stappers afgezet in Sint-Genesius-Rode. Ze wandelen door het Zonieënwoud langs de brievenbussen van VNZ tot in Overijse. Van daaruit stappen ze verder door het Meerdaalwoud naar Heverlee om tenslotte tussen 17 en 18 uur aan te komen aan het VNZ-kantoor in Leuven", zegt Guy Dierick. 

Goede doel

De opbrengst gaat integraal naar het goede doel: "Deze tocht is een vervanger voor de 1000-kilometer fietstocht die door de corona pandemie is afgelast. De opbrengst gaat integraal naar Kom op tegen Kanker. Wie het viertal wil onthalen in Leuven mag dat coronaproof doen in de Vital Decosterstraat 83 tussen 17 en 18 uur als alles meezit.". 

Lees meer over