Vaccinatiecentrum Colomba in Kortenberg gaat sluiten

Illustratiebeeld.

Tot het einde van het jaar kunnen inwoners nog beperkt terecht in vaccinatiecentra. Daarna sluiten de vaccinatiecentra in heel Vlaanderen. In het vaccinatiecentrum Colomba Kortenberg wordt er nog gevaccineerd op drie momenten.

Dat is op vrijdag 18 november van 13.30 tot 17 uur, op maandag 28 november van 13.30 tot 17 uur en op maandag 12 december van 9 tot 13 uur. Gezien de huidige waakfase en de samenwerking met het Vaccinatiecentrum De Roosenberg in Oud-Heverlee mogen de inwoners van Bertem ook naar VC De Roosenberg gaan voor hun boostervaccin. 

In het vaccinatiecentrum De Roosenberg wordt er nog gevaccineerd op maandag 14 november van 16 tot 20 uur, woensdag 30 november van 16 tot 20 uur en woensdag 21 december van 16 tot 20 uur.

De helpdesks van de vaccinatiecentra blijven bereikbaar. Mochten deze zes vaccinatiemomenten echt niet passen voor de burger om naar een vaccinatiecentrum te komen, dan kan hij/zij zich nog laten vaccineren door de huisarts of een apotheker, weliswaar ook op zeer specifieke momenten. De apothekers die vaccineren kan u vinden op de website van de apotheekfederatie.

Lees meer over