Janez Detd. zegt af voor CRISIS festival

Het Crisisfestival in Erps-Kwerps
Het Crisisfestival in Erps-Kwerps moet het vandaag stellen zonder zijn headliner Janez Detd. In de opener van deze tweedaagse worden ze  vervangen door de Belgische garagerockband The Equal Idiots. De planning van deze tweedaagse, die vandaag aanvat, blijft dezelfde.

De zanger van de Oost-Vlaamse punkers van Janez Detd. kampt met stemproblemen en kan helaas zijn fans niet garanderen om op vrijdag 15 juli op Midlife CRISIS te komen optreden. De organisatie heeft hiervoor alle begrip en heeft in allerijl een waardige opvolger gezocht.  

Het organiserende CRISIS vzw kon op korte tijd Equal Idiots strikken. Zij draaien misschien nog niet zo lang mee als de andere Belgische rockgroepen op Midlife CRISIS, maar hun plaats in de Belgische rockgeschiedenis hebben zij al verdiend. Zij stonden namelijk al in 2015 op het podium van CRISIS Festival, speelden in 2019 de weide van  Werchter plat en fungeerden als voorprogramma in de Europese zomertour van Jack White. 

Midlife CRISIS gaat dus gewoon van start zoals gepland op vrijdag 15 juli om 17.30 u. Om 19 uur geven Wolf Banes het startschot, gevolgd door The Kids om 20.45 uur om vervolgens alsnog in stijl af te sluiten met Equal Idiots om 22.30 uur.  

Het programma van CRISIS Festival op zaterdag 16 juli blijft ongewijzigd en is zoals steeds gratis. Meer info via crisisfestival.be

Lees meer over