Asfalteringswerken op komst in Kortenberg

De Dalemstraat in Kortenberg in de richting van centrum Everberg
Vanaf maandag 21 november zullen er asfalteringswerken plaatsvinden in de Kwikstraat, Dalemstraat en Louis Andriesstraat in het centrum van Everberg.

Voor de Kwikstraat en Dalemstraat, die tijdelijk afgesloten worden, zal er alternerend gewerkt worden. Wanneer er in de Kwikstraat gewerkt wordt, zal de Dalemstraat toegankelijk zijn voor alle verkeer, en omgekeerd. 

  • In de Kwikstraat wordt er op maandag 21 november een nieuwe toplaag asfalt aangebracht die tot woensdagmiddag 23 november moet uitharden. Tijdens deze periode zal de Kwikstraat afgesloten zijn. 
    Er zal er een parkeerverbod van toepassing zijn van maandag 21 november tot en met woensdag 23 november. Busverkeer in de Kwikstraat zal opnieuw mogelijk zijn vanaf donderdag 24 november, in de loop van de namiddag. 
  • In de Dalemstraat wordt er op donderdag 24 november een nieuwe toplaag asfalt aangebracht in het gedeelte tussen het kruispunt met de Twee Leeuwenstraat en huisnummer 17. De straat zal tijdelijk afgesloten worden.
    Er zal een parkeerverbod gelden vanaf maandag 21 november tot en met vrijdag 25 november. 
  • In de Louis Andriesstraat zal op maandag 21 november gedurende enkele uren lokaal verkeer niet mogelijk zijn door het bijfrezen van de toplaag van het asfalt. Op donderdag 24 november wordt de nieuwe toplaag asfalt aangebracht die tot vrijdagmiddag 25 november moet uitharden. Tijdens deze periode zal de Louis Andriesstraat afgesloten zijn.
    Er zal een parkeerverbod gelden vanaf maandag 21 november tot en met vrijdag 25 november. 

De werken starten op maandag 21 november en zijn vermoedelijk afgerond op vrijdag 25 november, onder voorbehoud van slechte weersomstandigheden en/of technische problemen. Gelieve zoals steeds de signalisatie te respecteren. 

De omwonenden werden per brief geïnformeerd over deze werken.

Lees meer over