51ste Kesselse feesten staan voor de deur

6 juni 2019 | 14u16 | Gepost door redactie
51ste Kesselse feesten staan voor de deur
De 51ste Kesselse Feesten staan weer voor de deur. Van morgen tot en met maandag - het pinksterweekeind - Park Heuvelhof tot leven in het kader van ‘De Middeleeuwen’.
Het bericht 51ste Kesselse feesten staan voor de deur verscheen eerst op Leuven Actueel.

Zaterdagnamiddag zullen de Pynnock Ridders het leven tijdens de Middeleeuwen tonen via workshops en zwaardgevechtengevechten. Op zondag kan je van nog meer Middeleeuwse animatie genieten.

Drie verenigingen zullen hun kas kunnen spijzen met drank en hapjes op hun gezellige terrassen: Mannen van ’74, KVC Kessel-Lo 2000 en Amici Dei Leoni.

De vzw wil een platform bieden aan plaatselijke kunstenaars. Dit jaar stellen Hanne Van Roey, Jan Debeurme en Geert Lesage tentoon in het Oud Gemeentehuis.

Op maandag 10 juni is er een rommelmarkt en de Feestmarkt.

In de feesttent, uitgebaat door Amici Dei Leoni, is er vrijdagavond een optreden door ‘Blues Rats’ om 22 uur. Zaterdagavond, vanaf 18 uur, word je uitgenodigd om zelf op het podium te komen staan op de eerste Karaoke avond van Amici Dei Leoni. Op zondagavond 21 uur brengt het Belgisch antwoord op Flogging Molly , nl. ‘Never Mind Nessie’, haar punk- en rocksongs geworteld in Ierse tunes. DJ Eddy zal het geheel samenbrengen en op maandag zet hij van ’s morgens vroeg de tent op stelten.

Het Seniorenfeest vindt plaats op dinsdag 11 juni in LDC Ter Vlierbeke van 14 tot 17 uur. Na het optreden van Garry Hagger is er koffie en taart, aangeboden door vzw Kesselse Feesten .

Meer info: www.kesselsefeesten.be?utm_source=rss&utm_medium=rss en de Facebookpagina

Het bericht 51ste Kesselse feesten staan voor de deur verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over