Vandaal probeert opening Brasserie Gusting te verstoren

Brasserie De Gusting in Keerbergen kreeg onverwacht bezoek
Op Hemelvaartsdag was het zo ver voor Brasserie Gusting in de Kapelstraat in Keerbergen. Na een half jaar werken, gingen ze openen. Een vandaal wou dat verstoren: hij gooide twee stenen door twee ramen.

De dader(s) sloegen vermoedelijk rond 6 uur 's ochtends toe in de Kapelstraat in Keerbergen, op de grens met Tremelo en Grootlo. De stenen vernielden twee ramen en ook wat servies binnen in de splinternieuwe zaak.

"We hebben op een half jaar tijd de zaak hier volledig gestript en helemaal terug opgebouwd tot wat het nu is. Alles is nieuw. We hebben geen idee omtrent de daders, we voelen ons zeer welkom in de buurt. Misschien is het rondhangende jeugd, we weten echt niet wie het kon zijn", zegt mede-uitbater Ruben Van Rompaey.

"We bleven niet bij de pakken zitten en hadden alles opgeruimd op tien minuten tijd. Binnen de 24 uren waren er ook nieuwe dubbele ramen geplaatst. We hebben ondertussen enkele fantastische openingsdagen achter de rug en hopen dat we dit euvel zo snel mogelijk kunnen vergeten", aldus Van Rompaey. De politie onderzoekt de zaak, getuigen mogen altijd melden als ze iets gezien hebben via 016 55 16 60.

Lees meer over