Keerbergen Golf verliest ere-voorzitter Jacky Mouligneau

29 juli 2021 | 18u11 | Gepost door connyjuste@yahoo.com
jacky mouligneau
Na veel zware behandelingen heeft Jacky Mouligneau op 29 juli de strijd tegen een slopende ziekte verloren. Na 20 jaar in het bestuur te hebben gezeten en 10 jaar voorzitter van de Keerbergse golfclub te zijn geweest, droeg hij nu de titel van ere-voorzitter. De Keerbergse club reageerde met veel droefheid en verslagenheid. Mouligneau was van 2009 tot 2017 ook voorzitter van de Vlaamse Vereniging voor Golf, waarna hij er ook tot ere-voorzitter werd benoemd.

Hij zorgde er onder andere voor dat de golfsport in 2013 tot Sport van het Jaar werd betiteld. Daarnaast was hij in het verleden ook actief bij Scania, FEBIAC en het Autosaloncomité. Hij werd 76 jaar.  Hij laat een echtgenote, dochter en twee kleindochters achter. 

Op zijn rouwbrief wordt vermeldt dat men liever dan bloemen, een mooi kaartje en een vrijblijvende donatie aan de slachtoffers van de watersnood heeft. Dit kan op het rekeningnummer van het Rode Kruis BE70 0000 0000 2525 met vermelding "Ter nagedachtenis van Jacky Mouligneau".

Op 4 augustus wordt hij in beperkte kring begraven. 

Lees meer over