Eerste schooldag na kerstvakantie eindigde voor groepje leerlingen uit Keerbergen al snel

10 januari 2022 | 16u32 | Gepost door connyjuste@yahoo.com
technisch atheneum keerbergen
Omdat in het Technisch Atheneum in Keerbergen een aantal leerkrachten omwille van vermoeden of bevestigde corona nog in quarantaine zitten, moest de school  één groep leerlingen in de namiddag al naar huis laten gaan.

"Op zich viel het vanmorgen op het eerste zicht wel mee”, vertelt directeur Steven Hendrickx. “Een aantal leerkrachten die omwille van vermoeden of bevestigde corona nog in quarantaine zitten hebben er wel toe geleid dat we één groep in de namiddag al naar huis hebben laten gaan.”

Een aantal leerlingen zitten zelf ook in quarantaine, maar moment gaat er (nog) geen groot alarm af. “Het zal vooral afwachten zijn wat de komende dagen en weken brengen”, gaat hij verder. “Verder is er nog het klassieke ziekteverzuim bij een aantal collega’s omwille van diverse redenen, maar dat was er voor corona ook al. Een aantal uren staan sinds begin dit jaar ook nog open (vooral in de levensbeschouwelijke vakken), maar we zijn al blij dat de meeste zaken voorlopig weer wat onder controle zijn.”

Lees meer over