Wat zijn ze van plan aan sportsite De Zeype in Kampenhout?

de zeype
De gemeente Kampenhout wil het veld gelegen tussen het woonpark ‘Rood Klooster’ en sportsite ‘De Zeype’ verder uitbouwen. Hiervoor werden enkele eerste ruwe schetsontwerpen opgemaakt, met aandacht voor veel groen (natuurlijke buffers) en verschillende vormen van sportbeleving en recreatie, gaande van een zone met speeltuigen voor de kinderen tot een Finse piste. Heel de site, ook de bestaande, in en rond sportsite De Zeype wordt hierbij herdacht, om te komen tot een recreatieve site, waar sport, spel, natuur en ontmoeting hand in hand gaan.

Op dinsdag 30 maart 2021 om 20.00 uur wil het lokaal bestuur deze ontwerpen in eerste instantie al eens voorstellen aan de omwonenden van deze site en sportverenigingen. Tijdens deze digitale vergadering kan men kennismaken met de eerste ontwerpen en kan men vragen stellen en suggesties doen. De bedoeling van deze avond is om ideeën af te toetsen en nieuwe inzichten van jullie te weten te komen.

Personen die deze digitale vergadering willen bijwonen moeten zich op deze link https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf5j_Nd5JSPSuNWw6Uxp2ll5c7Vp6HXXCq5zmv-A7SdUOLcsA/viewform registreren en dit ten laatste op 18 maart.

Lees meer over