Vaccinatiecentrum Kampenhout zoekt medisch personeel

14 juni 2021 | 16u42 | Gepost door connyjuste@yahoo.com
vaccinatiecentrum kampenhout
Het vaccinatiecentrum van Kampenhout-Sas is op zoek naar bijkomend medisch personeel. Het centrum richt zich hierbij op de eerste plaats op studenten die in een medische opleiding zitten. Sinds deze week mogen deze in de vaccinatiecentra worden ingeschakeld om er de medische activiteiten te vervullen.

Alhoewel het vaccinatiecentrum van Kampenhout-Sas over medisch geschoolde medewerkers beschikt, hoopt het centrum dat er zich nog meer aanmelden. "Wanneer we met alle lijnen werken, hebben we per dag toch wel -een 70-tal medische medewerkers nodig", verduidelijkt Anja Van Nuffel. "Om de druk op ons bestaand contingent een beetje te verlichten én iedereen de kans te geven met vakantie te gaan, zou het goed als er zich nog bijkomende medewerkers zouden aanmelden."

Medische medewerkers zijn verantwoordelijk voor de anamnese, het vaccineren of het bereiden van vaccins. "Daarnaast is er ook steeds een toeziend arts aanwezig", aldus nog Van Nuffel. "Dat betekent dat er steeds wel heel veel werk is. Iedereen die zich aanbiedt zal, ongeacht zijn achtergrond, het nodige contract aangeboden krijgen, van studentencontract over vrijwilligerscontract tot de nodige regeling voor zelfstandigen. Ieder statuut kan bij ons aan de slag."

Geïnteresseerden kunnen zich aanbieden via mcvilvoorde@harno.be. Iedereen is vrij om het aantal uren dat men werkt te kiezen. 

Lees meer over