Open Vld Kampenhout kiest voor verjonging in gemeenteraad

14 oktober 2021 | 22u29 | Gepost door annpeeters
kelly
Kampenhout verwelkomt een nieuw gemeenteraadslid. Kelly Fillet neemt de fakkel over van Leen Michiels die zelf aangeeft een minder tijdsintensief mandaat te verkiezen.

“Ik ben de Kampenhoutenaren en de blauwe familie van Open Vld Kampenhout enorm dankbaar dat ik de kans heb gekregen via de gemeenteraad te wegen op het beleid in Kampenhout. De combinatie tussen werk, privé en politiek is momenteel te zwaar en ik verkies dan ook een minder tijdrovend mandaat als lid van het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst waar ik me wel 200% kan inzetten voor de Kampenhoutenaren. Ook ben ik er rotsvast van overtuigd dat mijn opvolgster dit ook zal doen in de gemeenteraad. Deze stap terug is zeker geen afscheid van de politiek, maar eerder een adempauze”, klinkt het bij Michiels.

Hoewel Fillet slechts de derde opvolgster was, is haar aanstelling een bewuste keuze voor verjonging. Eerste opvolger en gewezen voorzitter van Open Vld Kampenhout Augustin Feyens verzaakt aan de opvolging ten voordele van Fillet. “Kelly is een enorm geëngageerde vrouw met een aanstekelijk enthousiasme. De keuze voor haar, is een duidelijke keuze voor de toekomst van zowel Kampenhout als Open Vld Kampenhout.”

Tweede opvolgster Helga Kunert legt de opvolging dan weer naast zich neer wegens gezondheidsredenen. Ze is ervan overtuigd dat Kelly Fillet een waardige opvolgster is met een verantwoordelijke, liberale kijk op de gemeentepolitiek voor alle Kampenhoutenaren.

Fillet zelf is ook tevreden met het mandaat: “Het betuigt van erg veel moed van Leen haar kant dat zij aangeeft dat haar work-life balance in het gedrang komt. Ik ben enorm dankbaar dat ik de kans krijg om haar op te volgen en de Kampenhoutenaren te vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Ook de steun en het vertrouwen van de blauwe familie van Open Vld Kampenhout doen me deugd.”

Foto: FB

Lees meer over