Kampenhout opent beweegroute

24 oktober 2020 | 09u51 | Gepost door annpeeters
beweegroute
Vrijdagnamiddag 23 oktober huldigde de Kampenhoutse welzijnsraad de beweegroute in het centrum van Kampenhout in onder een stralende zon. Door de nieuwe coronamaatregelen mocht de voltallige raad helaas niet aanwezig zijn, dus gebeurde het in (zeer) beperkte kring en volledig coronaproof.Vrijdagnamiddag 23 oktober huldigde de Kampenhoutse welzijnsraad de beweegroute in het centrum van Kampenhout in onder een stralende zon. Door de nieuwe coronamaatregelen mocht de voltallige raad helaas niet aanwezig zijn, dus gebeurde het in (zeer) beperkte kring en volledig coronaproof.

De beweegroute helpt je meer bewegen en bezorgt je een fitter gevoel, een betere gezondheid en meer energie. Logo Oost-Brabant, de welzijnsraad en de gemeente Kampenhout stippelden deze route voor jou uit in het centrum van Kampenhout. Deze vertrekt op het Gemeenteplein en loopt verder langs de pastorij, de kerk en de bib.

Tijdens de wandeling van 770 meter kom je 17 bordjes met eenvoudige en moeilijkere oefeningen tegen om jouw uithoudingsvermogen, evenwicht en kracht te trainen. De oefeningen zijn makkelijk en leuk, voor jong en oud. Ze worden nog fijner als je ze samen met vrienden of familie doet. Je krijgt er een gratis dosis energie bij! Mag het wat moeilijker? Doe dan de opdrachten in de groene of zelfs de blauwe balk.

Zoek je in deze coronatijden nog een leuke activiteit, waarin bewegen centraal staat? Dan is de beweegroute de ideale oplossing. Deze is vrij toegankelijk en je hebt geen sportkledij nodig! Via www.kampenhout.be/de-beweegroute-kampenhout kan je het kaartje van de beweegroute downloaden.

bewegen
bewegen

Lees meer over