In Kampenhout wenst de burgemeester je een gelukkige verjaardag

verjaardagskaart
In Kampenhout krijgen 291 jongeren een bijzondere kaart in de bus. Iedereen die dit jaar 16 of 18 kaarsjes mag uitblazen, wordt hiervoor door het gemeentebestuur met een persoonlijke verjaardagskaart gefeliciteerd. Het gemeentebestuur wil hiermee de jongeren na het zware coronajaar een hart onder de riem steken.

In maart 2020 ging ons land in lockdown en had niemand kunnen denken dat we een jaar later nog steeds met verstrengde maatregelen moeten leven. Het is voor iedereen een moeilijke periode geweest en we zullen nog even op onze tanden moeten bijten.

Ook voor jongeren is het geen gemakkelijke tijd. Zij moeten heel wat feestjes en afspraken met hun vrienden missen en hobby’s (voor even) opgeven. Samen studeren en naar school gaan is ook geen optie meer. En toch doen zij nog steeds hun best.

Een jaar lang kunnen ze verjaardagen niet meer uitbundig vieren met alle vrienden en familie. Als je dan 16 of 18 jaar wordt, is dat toch wel een groot gemis. Daarom nam het lokaal bestuur het initiatief om alle jongeren die in 2021 16 of 18 jaar zijn of worden een verjaardagskaart te sturen om hen een hart onder de riem te steken.

Lees meer over