Twee nieuwe deelwagens in Neerijse en Ottenburg

deelauto

Huldenberg  en haar deelgemeenten Neerijse en Ottenburg kondigen in samenwerking met Autodeelorganisatie Stapp.in de uitbreiding aan van het elektrische deelwagenprogramma.

Na het succes van de twee bestaande deelwagens in Huldenberg, staan er nu twee nieuwe elektrische deelwagens klaar voor de inwoners in de Donkerstraat in Neerijse en de Bloemenstraat in Ottenburg.

“Deze uitbreiding onderstreept het voortdurende streven naar duurzame mobiliteit in onze gemeente. In 2025 verwachten we twee deelwagens in Loonbeek en Sint-Agatha-Rode. De elektrische voertuigen bieden niet alleen een milieuvriendelijk alternatief, maar ook een betaalbaar en handig alternatief voor het bezitten van een eigen auto”, aldus schepen Luc Robijns.

Kennismakingstarief tot eind juni

Als onderdeel van de lancering biedt Stapp.in autodelen een speciale promotie aan voor geïnteresseerde gebruikers. "We zijn verheugd om deze nieuwe stap te zetten in de bevordering van duurzame mobiliteit in Huldenberg", aldus Vincent Ceunen, zaakvoerder bij Stapp.in autodelen. "Met de toevoeging van deze elektrische deelwagens in Neerijse en Ottenburg, hopen we nog meer inwoners aan te moedigen om deel te nemen aan het deelwagenprogramma en zo bij te dragen aan een groenere toekomst voor de gemeente."

Lees meer over