'Kerstmagie' strijkt opnieuw neer in 10 Belgische kastelen

12 oktober 2022 | 10u52 | Gepost door annpeeters
kerst
Het betoverende kerstspektakel 'Kerstmagie' strijkt in december neer in 10 kastelen, waaronder ook in dat van Huldenberg.

Van 3 tot en met 23 december opent het kasteel van Huldenberg de poorten voor een magische interactieve themawandeling. Het kasteel wordt een kerstpaleis met dansers en live acteurs, lichteffecten, een nieuw verhaal, muziek en de enige echte kerstman. Jong en oud kunnen zich er laten meeslepen in de kerstsfeer. 

Nieuw verhaal

In de kastelen staat 'Kerstmagie op zijn kop!', een meeslepend en spannend verhaal geschreven door regisseur Luc Stevens.

Wat gebeurt er toch allemaal op het kasteel? Elfen zijn volop bezig met allerhande dure schilderijen en meubels uit het kasteel te halen. Ze verkopen ze aan de hoogste bieder, maar mag dit zomaar? 

Professor Snoeperbol wil het leven van de elfen makkelijker maken met een hypermoderne machine, maar is dat wel een goed idee? En wat zijn Wikkie, Wakkie en Wokkie toch van plan? En hoe zit het met de magie van het warmste moment van het jaar? 

Kerstavond nadert, maar er is duidelijk iets grondig mis. Help jij het mysterie mee oplossen?  

Wil jij ook graag een droomreis van een klein uurtje maken in één van de 10 kastelen? Bestel dan nu je tickets via www.kerstmagie.be

Lees meer over