VK Holsbeek kan opnieuw rommelmarkt organiseren

vk holsbeek
Normaal zou de Holsbeek voetbalclub, VK Holsbeek, haar traditionele rommelmarkt dit jaar voor de 10de keer organiseren. Door Covid-19 kon het vorig jaar echter niet doorgaan. Als alles goed blijft gaan, kan het dit jaar weer wel. Op 21 juli verwacht de club voor haar 9de editie dan ook weer tal van standhouders én deelnemers.

Na een pauzejaar hopen de organisatoren er opnieuw een succeseditie van te maken om op die manier de jeugdwerking van de club verder te ondersteunen. Zo kon de club geregeld op een succeseditie van 150-tal standhouders rekenen waarbij ze voor de veiligheid een eenrichtingswandelroute zullen invoeren. "We zorgen ook voor brede doorgangen", aldus Francis Van Wanghe, die eraan toevoegt dat er nog plaats voor nieuwe inschrijvingen. Inschrijven kan nog via mail op Jeugdwerking.vkholsbeek@hotmail.com, met vermelding van het gewenste aantal lopende meter."

De club zorgt die dag ook voor de nodige drankjes en hapjes. "We hebben ook een heuse zomerbar met verse cocktails en vers gebakken pizza", aldus nog Van Wanghe. "Tussen kan je ook nog leren linedancen, op voorwaarde dat corona het dan nog allemaal toelaat." 

Lees meer over