Tiende editie Jazzwood gaat niet door

9 juni 2020 | 11u52 | Gepost door redactie
Tiende editie Jazzwood gaat niet door
De tiende editie van Jazzwood, gepland op 22 augustus, kan niet doorgaan. "Het is een beslissing die we met pijn in het hart hebben genomen, maar in de huidige omstandigheden is dit naar onze mening de enige mogelijke en juiste beslissing", klinkt het bij de organisatie.
Het bericht Tiende editie Jazzwood gaat niet door verscheen eerst op Leuven Actueel.

“We kunnen niet voorspellen hoe de situatie er eind augustus zal uitzien  en onder welke voorwaarden er alsnog evenementen kunnen plaatsvinden. Hoe dan ook zal het niet ‘business as usual’ zijn en zullen er ingrijpende maatregelen gelden op het vlak van bezoekersaantallen, fysieke afstand en hygiëne. Ook al ondersteunen we deze gezondheidsmaatregelen volledig, toch zijn ze voor een festival als Jazzwood, met een bescheiden organiserend team, niet evident. Ze staan naar ons aanvoelen ook haaks op de ongedwongen, gemoedelijke en warme sfeer die kenmerkend is voor Jazzwood. Daarenboven dragen we als organisatie ook een grote verantwoordelijkheid: niet alleen naar onze bezoekers en sympathisanten, maar uiteraard ook naar de artiesten en alle medewerkers voor en achter de schermen. De gezondheid, veiligheid en het comfort van iedereen die betrokken is bij Jazzwood is – zoals steeds – een absolute prioriteit.” 

“We hadden er zo naar uitgekeken om samen met jullie weer een fantastische avond te beleven op Jazzwood, waar muziek en natuur elkaar vinden. Maar niet getreurd, die tiende editie van Jazzwood heb je nog van ons tegoed. We bekijken het dan ook positief: nu hebben we een extra jaar tijd om van onze jubileumeditie een prachteditie te maken. Noteer dus alvast 21 augustus 2021 in je agenda: die dag zien we elkaar weer in het Chartreuzenbos. We hopen vurig dat corona- of andere virussen niet nog eens stokken in de wielen steken.” 

 De verkochte tickets zijn volgend jaar geldig of worden op vraag terugbetaald.

Foto: Facebook Jazzwood

Het bericht Tiende editie Jazzwood gaat niet door verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over