OCMW Holsbeek zamelt gezelschapsspelletjes, knutselmateriaal en hippe tienerspullen in

21 november 2022 | 20u04 | Gepost door annpeeters
leerlingen
Voor sommige mama’s en papa’s is het bestellen van de kerstman te duur. Daarom helpt het OCMW van Holsbeek graag een handje en zorgen ze jaarlijks voor een leuk extraatje onder de kerstboom.

Een warm gebaar dat, dankzij de steun van heel wat helpende handen, ook de voorbije jaren heeft geleid tot een groot succes in Holsbeek. Vergeten speelgoed maakt andere kinderen blij. Daarom organiseert OCMW Holsbeek opnieuw een inzamelactie voor speelgoed. "We kunnen vooral gezelschapsspelletjes, knutselspullen en speelgoed voor tieners goed gebruiken. Zowel gebruikte (maar wel graag volledige en in de originele verpakking) als nieuwe spullen zijn welkom. Boekjes, puzzels, knuffels en speelgoed voor baby’s en peuters hebben we nog in voorraad. Daar zijn we niet naar op zoek", zegt Anne Van Goidsenhoven, schepen van Welzijn (Open VLD).

De sociale dienst van het OCMW tovert de giften om tot leuke geschenkjes en levert alles tijdens de Kerstperiode aan huis. Wat over is, schenken ze aan de speelpleinwerking, kinderopvang op school of een goed doel.

Lees meer over