Lions Club Sint-Pieters-Rode schenkt 100 kerstpakketten aan OCMW Holsbeek

13 december 2021 | 06u55 | Gepost door annpeeters
lions

Voor de 21ste keer bezorgde de Lions Club Sint-Pieters-Rode kerstpakketten aan de gezinnen van Holsbeek. Holsbekenaren met beperkte financiën kunnen hierdoor genieten van wat extra’s tijdens de eindejaarsperiode.

De Serviceclub Lions Club Sint-Pieters-Rode verzorgde opnieuw 100 kerstpakketten voor de kwetsbare gezinnen van de gemeente Holsbeek. Zij organiseerde, ook in corona-periode, tal van activiteiten en deze brachten geld in het laatje om hun goede doelen te steunen.  Naast deze jaarlijkse warme traditie, leverden de Lions Club en de lokale middenstand in 2019 een kosteloze publiciteitswagen die nog steeds dagelijks de warme maaltijden van het OCMW aan huis levert.

Elk kerstpakket wordt rijkelijk voorzien met delicatessen en eetwaren die mee de feesttafel vullen. Ze zorgen voor een aangename eindejaarsperiode voor deze kwetsbare groep.

Een warm gebaar, zodat ook Holsbekenaren met beperkte financiën kunnen genieten van wat extra’s tijdens de eindejaarsperiode.

De maatschappelijk werkers van het OCMW staan in voor de doelgroepselectie én voor de bedeling van de pakketten aan hun cliënten. Samen met het speelgoed van de  speelgoedactie, dat ook dit jaar kon rekenen op een warm hart van vele inwoners en kindjes uit Holsbeek, worden de kerstpakketten voor eindejaar door hen aan huis bezorgd. 

De maatschappelijk werkers toveren alles om tot super leuke pakjes die mee onder de kerstboom schitteren bij de gezinnen die een extraatje kunnen gebruiken.

En zo brandt ook in Holsbeek het vlammetje van de Warmste Week.

pakketten
wagen

Lees meer over