Kampvuurconcerten verplaatst naar latere datum

6 April 2020 | 11u37 | Gepost door redactie
Kampvuurconcerten verplaatst naar latere datum
“Omdat we de veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, medewerkers en artiesten voorop stellen, hebben we, in samenspraak met ANB en de artiesten, beslist de Kampvuurconcerten 2020 niet op de geplande data te laten doorgaan”, zegt Johan Vansina.  “Nu beslissen om onze concertreeks op 23 mei te starten lijkt ons te voorbarig. Daarom zullen we […]
Het bericht Kampvuurconcerten verplaatst naar latere datum verscheen eerst op Leuven Actueel.

“Omdat we de veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, medewerkers en artiesten voorop stellen, hebben we, in samenspraak met ANB en de artiesten, beslist de Kampvuurconcerten 2020 niet op de geplande data te laten doorgaan”, zegt Johan Vansina.  “Nu beslissen om onze concertreeks op 23 mei te starten lijkt ons te voorbarig. Daarom zullen we de geplande concerten wel deze zomer laten doorgaan, maar op een latere datum. Uitstel is geen afstel! Welke de exacte data worden zullen we later, wanneer we een beter zicht krijgen op de situatie, communiceren, zodat we iedereen terug veilig in de boomgaard aan het Kasteel van Horst kunnen ontvangen.
Verwacht wordt dat we zullen opstarten tegen het einde van juni en dat 4 weken lang. De gekochte tickets blijven sowieso geldig. Er zijn trouwens nog tickets beschikbaar voor de concerten van John Watts, Filip Jordens, Kapitein Winokio en het extra concert van Novastar.”

Het bericht Kampvuurconcerten verplaatst naar latere datum verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over