Kampvuurconcerten uitgesteld naar zomer

Eerste namen bekend voor kampvuurconcerten 2020 aan Kasteel van Horst
Goed nieuws! De Kampvuurconcerten die in mei en juni zouden plaatsvinden aan het Kasteel van Horst in Sint-Pieters-Rode, maar die door het coronavirus moesten geannuleerd worden, vinden dan toch plaats in juli en augustus.

Dit zijn de nieuwe data voor de geplande concerten in de Boomgaard van het Kasteel van Horst:

- zaterdag 18 juli: FISCHER Z solo (John Watts) (voorzien op 23 mei)

- zaterdag 25 juli: FILIP JORDENS Hommage à Brel (voorzien op 12 juni)

- zaterdag 1 augustus: KAPITEIN WINOKIO (voorzien op 13 juni)

- zaterdag 8 augustus: YEVGUENI Intiem Met Strijkers (voorzien op 30 mei)

- vrijdag 14 augustus: NOVASTAR solo (voorzien op 5 juni)

- zaterdag 15 augustus: NOVASTAR solo (voorzien op 6 juni)

En nog goed nieuws: de reeds aangekochte tickets blijven geldig met volle waarde en alle eraan verbonden voordelen. Wel moet de organisatie, in het kader van de opgelegde coronamaatregelen, de gegevens van alle aanwezigen verzamelen. Verder hoeft je niets te doen. Enkele dagen voor het Kampvuurconcert ontvang je van Tickoweb je nieuwe toegangstickets.

Ben je jammer genoeg niet meer in de mogelijkheid om op de nieuwe datum te komen, dan kan je je tickets probleemloos annuleren en omruilen voor een waardebon. Deze waardebon kan je gebruiken voor de aankoop van tickets van de Kampvuurconcerten voor de edities 2021 en 2022. Bij annulatie komen je tickets meteen vrij en kunnen andere personen de vrijgekomen plaatsen reserveren. Voor mensen die interesse hebben in tickets voor één van de andere concerten, ga regelmatig kijken of er opnieuw tickets beschikbaar zijn.

“Uiteraard zullen we ook de nodige maatregelen nemen tegen de verdere verspreiding van het virus. Zo gaan we extra aandacht besteden aan hygiëne en aan het respecteren van de opgelegde social distancing van 1,5m. We gaan de boomgaard ten volle benutten zodat iedereen, naar eigen goed voelen, een zitplaats kan innemen. We zijn ervan overtuigd dat ons publiek niet alleen voor zichzelf, maar ook voor anderen, zorg zal dragen. Zo maken we er allemaal een mooie, maar ook een veilige zomer van!”

Meer info: www.kampvuurconcerten.be of www.facebook.com/kampvuurconcert.

Lees meer over