Jef Neve en Yevgueni op affiche Kampvuurconcerten

Eerste namen bekend voor kampvuurconcerten 2020 aan Kasteel van Horst
De Kampvuurconcerten aan het Kasteel van Horst zijn terug van weggeweest. "We zijn blij dat we voor de komende zomer een eerste reeks concerten kunnen aankondigen", zo zegt organisator Johan Vansina. En de affiche belooft alvast veel goeds.

"We zijn blij dat we voor de komende zomer een eerste reeks concerten kunnen aankondigen", zegt een tevreden Johan Vansina. Op zaterdagavond 26 juni komt Rock Rally-winnares Meskerem Mees naar het Kasteel van Horst. Zij neemt Joris uit Rotselaar mee in haar voorprogramma. De avond nadien is het de beurt aan Frank Vander Linden, die Renée van Marble Sounds in het voorprogramma heeft. Zondagochtend 4 juli is het dan de beurt aan Jef Neve met 'Ochtendgloren', een ochtendconcert om 8 uur met Jef Neve en Hanne Roos. "Een concert dat absoluut tot de verbeelding spreekt: het opkomen van de zon, de dauw, de prachtige natuur aan het Kasteel van Horst en daar bovenop een pianoconcert", vertelt Vansina.

"In normale omstandigheden plannen we de Kampvuurconcerten jaarlijks in mei en juni, maar dit jaar schuiven ze uitzonderlijk naar eind juni en juli. Het is intussen genoegzaam bekend dat de Kampvuurconcerten inzetten op een select publiek, een intimistische en ongedwongen sfeer en muziek in zijn puurste vorm. Anders dan anders, is het. En dat zijn ingrediënten die ons trouw publiek weten te appreciëren", aldus Vansina.

De ticketverkoop van deze 3 concerten start op zaterdag 29 mei om 11uur. via https://kampvuurconcerten2021.tickoweb.be of onze website www.kampvuurconcerten.be

Voor de vorig jaar geplande concerten van Yevgueni ‘Intiem met Strijkers’ en Kapitein Winokio is intussen ook een nieuwe datum gevonden. Yevgueni komt op zaterdag 10 juli ’s avonds en Kapitein Winokio op zondag 4 juli in de namiddag. Voor deze concerten zijn nog enkele tickets verkrijgbaar. "De nieuwe datum voor de twee uitgestelde concerten van Novastar hopen we binnenkort bekend te kunnen maken", zegt Vansina. Volgende week volgen nog aankondigingen van drie bijkomende Kampvuurconcerten.

Lees meer over