E314: extra hinder op woensdag 27 oktober

26 oktober 2021 | 17u33 | Gepost door annpeeters
e314

De werken aan de op- en afritten aan het complex nr. 22 Aarschot zitten op schema. De afrit Aarschot blijft afgesloten vanaf woensdagochtend 27 oktober 2021 om 6 uur tot ‘s avonds 21 uur. De aannemer neemt tijdens de werken aan de afrit Aarschot richting Brussel op woensdag 27 oktober af en toe op de snelweg E314 tijdelijk ook het trage rechter rijvak in tussen 10 en 17 uur om veilig te kunnen werken tot aan de naad met de E314.  Dit zal af en toe hinder veroorzaken. 

De aannemer verwijdert telkens de oude bovenste laag asfalt en brengt een nieuwe laag en markeringen aan. Lokaal kunnen er nog kleine aanpassingswerken uitgevoerd worden tijdens de freeswerken. 

  • Werken lange oprit Aarschot richting Brussel: deze werken zijn vanavond afgerond.
    Maandag 25 en dinsdag 26 oktober wordt er overdag aan de lange oprit E314 richting Brussel vanuit Rillaarsebaan gewerkt. De oprit wordt afgesloten en het verkeer wordt omgeleid via de Rijksweg (N223) naar de korte oprit van de E314.
     
  • Extra hinder op E314 op woensdag 27 oktober tussen 10u. tot 17u., afrit blijft afgesloten vanaf 6 u. tot 21u.
    s’ Ochtends wordt er vanaf 6u. gestart met de freeswerken om aansluitend over te gaan op het uitvoeren van de asfaltering en markering. Lokaal zal er af en toe extra hinder zijn, omdat de aannemer tussen 10u. en 17u. de trage rechterrijstrook af en toe zal moeten innemen. Dit is om veiliger te werken, omdat de frees- en asfalteringswerken van deze afrit tot aan de aansluiting met de E314 lopen. De afrit zelf wordt afgesloten en weggebruikers worden omgeleid naar het complex van Holsbeek (nr. 21) om een keerbeweging te maken richting Lummen om daar de afrit naar Aarschot te nemen.
     
  • Donderdagavond 28 oktober (20u.) tot vrijdagochtend 29 oktober (6u.) oprit Aarschot richting Lummen
    Op een avond en nacht worden de frees-, asfalt- en markeringswerken uitgevoerd. De oprit wordt afgesloten en weggebruikers blijven omgeleid naar het complex van Holsbeek (nr. 21) om daar de snelweg E314 richting Lummen te nemen.

Hier vind je een Overzicht in kaart

 

 

Lees meer over