CD&V Holsbeek en Open VLD Holsbeek lanceren 'Team Holsbeek' voor de Gemeenteraadsverkiezingen 2024

TeamHolsbeek_Foto
In een voor de gemeente Holsbeek unieke stap hebben CD&V Holsbeek en Open VLD Holsbeek besloten om hun krachten te bundelen en samen met een nieuwe lokale groep 'Team Holsbeek' naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2024 te gaan.

“Team Holsbeek is een positief project waarin we willen samenwerken om de belangen van al onze inwoners zo goed mogelijk te dienen. Voor elke beslissing is de toetssteen voor ons: wat is het beste voor de inwoners van onze gemeente? We willen een brede waaier aan ervaring, ideeën en talenten verenigen om samen van Holsbeek een nog mooiere gemeente te maken”, vertelt huidig burgemeester Bram Van Baelen, die ook de lijst van Team Holsbeek zal trekken. 

Dit nieuwe initiatief is het resultaat van intensieve gesprekken en de constructieve samenwerking tussen CD&V Holsbeek en Open VLD Holsbeek. “Door onze samenwerking de afgelopen jaren hebben we gemerkt dat we op heel wat punten dezelfde visie hebben voor de toekomst van Holsbeek. In die zin is deze samenwerking een logische volgende stap”, vertelt Anne Van Goidsenhoven, die nu voorzitter van de gemeenteraad is. Anne Van Goidsenhoven wordt co-lijsttrekker van Team Holsbeek, bovenaan de tweede kolom. 

Team Holsbeek heeft ook al contacten met enkele mensen die het gezamenlijke project voor Holsbeek onderschrijven, zonder dat zij deel uitmaken van CD&V Holsbeek of Open VLD Holsbeek. “We gaan onze achtergrond niet ineens wegstoppen, de mensen kennen die. Belangrijk is dat we met positieve voorstellen naar de Holsbekenaren gaan, waar de kleur niet zo veel toe doet. Wat er wel toe doet, is de toekomst van Holsbeek. En daar gaan we keihard verder voor werken,” aldus Van Baelen. 

Op de foto lijsttrekker Bram Van Baelen en co-lijsttrekker Anne Van Goidsenhoven van Team Holsbeek.

Lees meer over