In december opent de splinternieuwe woonzorgcampus Groene Boog in Heverlee

19 september 2019 | 15u54 | Gepost door redactie
In december opent de splinternieuwe woonzorgcampus Groene Boog in Heverlee
Senior Living Group krijgt er een nieuwe woonzorgcampus bij, gelegen in de Jules Vandenbemptlaan in hartje Heverlee. De opening van de Groene Boog is gepland in december, maar op het einde van deze maand wordt al een tipje van de sluier gelicht.
Het bericht In december opent de splinternieuwe woonzorgcampus Groene Boog in Heverlee verscheen eerst op Leuven Actueel.

Tijdens de opendeurdagen op vrijdag 27 en zaterdag 28 september, kunnen de modelkamer en modelwoning al bezocht worden. Zo krijgen bezoekers al een volledig beeld over de toekomstige campus. Op 27 september is iedereen welkom van 11 tot 21 uur en op 28 september van 11 tot 18 uur.

De stijl van het woonzorgcentrum sluit aan bij het landelijke karakter en de sfeer van het vroegere klooster van de Zusters Der Liefde. De statische voorgevel blijft behouden om het verleden op een doordachte manier in ere te houden. De nieuwe gebouwen op de site kijken uit over het Arenbergpark en het woonzorgcentrum zelf staat middenin een grote parktuin. Ideaal voor een wandeling of moment van ontspanning voor bewoners en bezoekers.

De woonzorgcampus beschikt over 77 kamers en 10 assistentiewoningen. Parkeren is mogelijk in een ruime en moderne ondergrondse parking met 32 plaatsen en er is een Grand Café en kinderdagverblijf. Zo kan er een intergenerationele samenleving ontstaan waarbij rust, verzorging en een aangename sociale beleving in harmonie zijn.

Nog werknemers gezocht
Tijdens de opendeurdagen kunnen potentiële werknemers van de Groene Boog deelnemen aan het jobcafé. Geïnteresseerden kunnen zich telkens tussen 12 en 16 uur aanmelden en de verschillende jobmogelijkheden ontdekken.

Het bericht In december opent de splinternieuwe woonzorgcampus Groene Boog in Heverlee verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over