Winterbar Herent opent op nieuw evenemententerrein Herent

27 februari 2020 | 15u06 | Gepost door redactie
Winterbar Herent opent op nieuw evenemententerrein Herent
Winterbar Herent, een initiatief van Herent in Beweging en intussen welbekend in het dorp, is al toe aan zijn zesde editie. Een verwarmde circustent is het decor voor een 10-daagse pop-up bar met foodtrucks en randanimatie. Anders dan de vorige jaren vindt de Winterbar nu plaats op het nieuwe evenemententerrein van de gemeente Herent.
Het bericht Winterbar Herent opent op nieuw evenemententerrein Herent verscheen eerst op Leuven Actueel.

Ze is intussen niet meer weg te denken uit Herent: de Winterbar strijkt al zes jaar op rij met circustent en foodtrucks neer op Herentse grond. “De vorige edities vonden steeds plaats in het Wildemanspark, maar vanaf nu wordt het nieuwe evenemententerrein de vaste locatie voor onze pop-up bar”, zegt organisator Andreas De Boever. “We zijn ook heel blij dat we vanavond, in samenwerking met het gemeentebestuur, de buurtbewoners mogen verwelkomen op een drink om de opening van de nieuwe site te vieren.”

Het programma van de Winterbar is zoals altijd gratis voor iedereen en zeer gevarieerd: zo krijgen ze Raf Coppens over de vloer voor een comedy-avond, zorgt mentalist Bart Nijs voor een hypnose-demo, kan je een salsa-initiatie volgen bij Ballroom Blitz, is er op zondagnamiddag animatie voor de hele familie door Danserie Leuvens en zorgen verschillende DJ’s voor een muzikale avond waaronder een openingsavond met WONTIME en een afterwork met S3THSCH. Ook staan er weer heel wat toppers van foodtrucks op het programma zoals Cor E Leone, Baan Siam, Daydreams, Pan-N-Koek, Delicious Burgers, en nog vele anderen.

Het volledige programma kan je bekijken op de Facebookpagina van Herent In Beweging: www.facebook.com/herentinbeweging/?utm_source=rss&utm_medium=rss

 

Het bericht Winterbar Herent opent op nieuw evenemententerrein Herent verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over