Onrustwekkende verdwijning

23 oktober 2020 | 10u39 | Gepost door annpeeters
Luna
Luna Bex (14) verdween donderdagavond omstreeks 19.45 uur uit de leefgroep in Herent. Ze zou samen met een 19-jarige jongen met de trein naar Berlare vertrokken zijn. Haar gsm staat uit. Politie en parket zijn ingeschakeld. Wie meer info heeft, kan best de politie contacteren.

"Wie heeft mijn dochter gezien? Luna is donderdagavond vertrokken uit haar leefgroep in Herent", zegt mama Corry Mertens. "Ze is samen met een 19-jarige jongen op de trein gestapt richting Berlare. Luna is 14 jaar. Op het moment van haar verdwijning droeg ze een zwarte jas, een zwarte jeans, een roze Adidastrui of een zwarte trui met kap en witte sportschoenen met tijgerprint. Luna heeft een bril."

Het meisje heeft haar gsm uitgezet: "Meisje, zet je gsm aan en laat ons tenminste weten dat alles in orde met je is", smeekt haar ongeruste mama. 

De politie is ingeschakeld en het parket is verwittigd, er is sprake van een onrustwekkende verdwijning. Wie meer info heeft over de verblijfplaats van het meisje of haar gezien heeft, kan best contact opnemen met de politie. 

Lees meer over