Moving Lives: Samen 40.075 km voor vzw Het Zavelhuis

20 oktober 2020 | 08u21 | Gepost door annpeeters
Het Zavelhuis
Pieter Vanaenroyde, toekomstige bewoner van Het Zavelhuis, heeft een actie op touw gezet om geld in te zamelen voor de werking van het woonhuis voor mensen met een beperking.

Op site Het Molenveld in Herent wordt momenteel letterlijk gebouwd aan het Zavelhuis. Het Zavelhuis huisvest binnenkort 15 jongvolwassenen met een beperking. Ze kunnen er een leven lang wonen en werken op maat, dichtbij familie en vrienden. Omdat nog niet iedereen over een PVB (persoonsvolgend budget) beschikt, zijn veel externe middelen nodig.

Toekomstige bewoner Pieter Vanaenroyde heeft een actie op touw gezet die Coronaproof is, via het platform Moving Lives: Samen 40.075 km voor vzw Het Zavelhuis!

Door tussen 15 oktober en 28 november 2020 in te tekenen op Moving Lives, dus door te wandelen, lopen, fietsen, skeeleren of schaatsen, help je mee om de kilometerteller stap voor stap op te drijven. Je inspanningen worden automatisch zichtbaar op het platform via activity tracking op je smartphone. Peter van het Zavelhuis Bart Swings, schaats- en skeelerkampioen, zet zijn schouders mee onder dit project.

Lees meer over