Energiecoöperatie ECoOB cv viert feest

24 september 2019 | 18u13 | Gepost door redactie
Energiecoöperatie ECoOB cv viert feest
Zaterdag vierde Energiecoöperatie ECoOB feest. Die dag werd ook het eerste zonnedak van ECoOB officieel ingehuldigd. Het werd geplaatst op gebouw De Wilg van vzw Oostrem. De site van Oostrem werd die dag opgefleurd met infostands en er was animatie voor groot en klein. ECoOB is een burgercoöperatie voor hernieuwbare energie. Zij verenigt burgers om de energievoorziening […]
Het bericht Energiecoöperatie ECoOB cv viert feest verscheen eerst op Leuven Actueel.

Zaterdag vierde Energiecoöperatie ECoOB feest. Die dag werd ook het eerste zonnedak van ECoOB officieel ingehuldigd. Het werd geplaatst op gebouw De Wilg van vzw Oostrem. De site van Oostrem werd die dag opgefleurd met infostands en er was animatie voor groot en klein.

ECoOB is een burgercoöperatie voor hernieuwbare energie. Zij verenigt burgers om de energievoorziening in eigen handen te nemen. Het streefdoel is een significante bijdrage leveren in het streven naar een klimaat-neutrale energievoorziening in de regio Oost-Brabant. Het wil alle gemeenten in Oost-Brabant klimaatneutraal maken, allereerst door zonnestroominstallaties te bouwen op grote daken in de gemeenten. Windenergie, biomassa en energiebesparing staan ook op de agenda, in een latere fase.

Het bericht Energiecoöperatie ECoOB cv viert feest verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over