Twee verkeersongevallen met gewonde op één dag in Haacht

28 oktober 2021 | 15u34 | Gepost door connyjuste@yahoo.com
Bestelwagen knalt tegen personenwagen
Op 27 oktober raakten twee personen bij evenveel ongevallen in Haacht gewond. De ene keer gaat het om een bromfietser, bij het andere verkeersongeval raakte een fietser gewond.

Het eerste ongeval gebeurde om 13u45 aan de Dijkstraat in Haacht. Een auto kwam uit de richting van Wespelaar en draaide rechts de parking van sporthal Den Dijk op. Hierbij wordt een bromfietser die het fietspad in dezelfde richting volgde aangereden.. De bestuurster van de bromfiets, een 55-jarige vrouw uit Haacht raakte gewond en werd overgebracht naar het Imeldaziekenhuis in Bonheiden.

Even later, rond 17 uur, gebeurde een tweede verkeersongeval, dit aan de Kruineikestraat. Het ging hierbij om een frontale aanrijding tussen een bromfietser en een fietser in de fietsterstunnel ter hoogte van de nieuwe vaartbrug. De bromfietser wou de tunnel inrijden toen een fietser uit de tegenovergestelde richting  kwam. Beiden kwamen ten val en de fietser, een 49-jarige man uit Haacht, werd met verwondingen overgebracht naar UZ Gasthuisberg te Leuven. De 28-jarige bromfietser, eveneens uit Haacht, werd niet gewond. Hij werd wel door de politie geverbaliseerd omdat hij als bromfietser de tunnel niet mag gebruiken.

Lees meer over