Hera annuleert veldloop

roba
Net als vorig jaar zal de veldloop van Regio Atletiek Oost-Brabant Atletiek - kern Haacht en regio Atletiek die gepland is op 5 december 2021, op de evenementenweide langs de Wespelaarsesteenweg te Haacht, niet doorgaan Het bestuur van HERA heeft deze beslissing, gisteravond met spijt in het hart genomen.  

Het aantal besmettingen met het coronavirus loopt steeds maar op en de maatregelen worden begrijpelijkerwijze alweer verstrengd. ROBA-kern HERA vindt het dan ook niet raadzaam om de veldloop, ook al wordt deze in de buitenlucht georganiseerd, te laten doorgaan. Op deze wijze wil HERA voorkomen dat er ook maar één persoon (atleet, jurylid, medewerker of toeschouwer) een besmetting zou oplopen of een verplichte quarantaine zou moeten ondergaan wegens een risicovol contact. "Hopelijk kan deze beslissing een kleine bijdrage bieden aan de strijd tegen Covid-19", zo luidt het bij de club.

De reeds betaalde inschrijvingen via Atletiek.nu zullen zo spoedig mogelijk integraal worden terugbetaald.

"Graag wil ROBA-kern HERA jullie allen zo spoedig mogelijk en in goede gezondheid terugzien op één van haar volgende organisaties.", besluiten ze.

Lees meer over