Corona houdt Sint weg uit Haacht

sinterklaas
In het gemeentelijk magazine Hecht Haacht van november-december kondigde de gemeente het bezoek van Sinterklaas aan op dinsdag 30 november in GC Den Breughel en 1 december op de wekelijkse markt. Door de stijgende coronacijfers en de hoge leeftijd van de Sint zal hij dit jaar jammer genoeg niet komen. Ook de geplande rondrit met de huifkar in Tildonk kan daarom op zondag 28 november niet doorgaan. Hij stuurde wel een belangrijke boodschap voor alle Haachtse kinderen.

 “Piet en ik kunnen jullie dit jaar niet persoonlijk ontvangen maar we zijn jullie zeker niet vergeten! Voor alle kinderen die de mooie tekening inkleuren (te vinden op www.huisvanhetkindhaacht.be), heb ik een kleine verrassing in petto. Kom de tekening afgeven in het gemeentehuis tussen 30 november en 6 december of breng ze binnen in de Babbelbox op de markt op 1 december en krijg van mijn helpers een zakje vol lekkers. Speelse groeten van Sinterklaas”.

En ook in Tildonk waren er dit jaar geen stoute kinderen en daarom mogen ook de kinderen van Tildonk een mooie brief of tekening maken voor Sinterklaas. Op de parking in de Kouterstraat zal een brievenbus staan (naast de zitbank van Landelijke Gilde). Daar kunnen de kinderen vanaf zondag 28/11 tot vrijdag 3/12 hun brief of tekening insteken. De Landelijke Gilde zorgt dan in de daaropvolgende dagen voor een kleine attentie. Vergeet niet: je naam en adres en leeftijd te vermelden. Anders weten de helpers van de Sint niet waar ze een attentie moeten bezorgen. Indien je wenst, graag ook je e-mail adres

Lees meer over