Vrijetijdsdiensten Bierbeek presenteren Krokus Survivalgids

12 februari 2021 | 08u41 | Gepost door annpeeters
Vlaams-Brabantse kleuterscholen krijgen vandaag pak extra middelen
Zolang de besmettingen in ons land niet dalen, blijven de maatregelen duren. Ook in de krokusvakantie. Geen speelplezier met vrienden, geen logeerpartijtjes bij oma en opa... . Maar dat is buiten de vrijetijdsdiensten van de gemeente Bierbeek gerekend! Cultuurcentrum de borre, jeugd- en sportdienst Bierbeek sloegen de handen in elkaar en presenteren deze week de ‘Krokus Survivalgids ‘21’.

De Krokus Survivalgids werd een boekje met 12 gevarieerde vakantieactiviteiten voor gezinnen met kinderen vanaf 3 jaar. Dankzij de elfendeurtjes worden de wandelingen in het Drakenbos nóg een tikkeltje leuker. In een Skate contest worden beginnende en ervaren skaters uitgedaagd om hun grenzen te verleggen. Met een unieke code (die je enkel in het gedrukte boekje vindt) geniet je van de gratis film ‘Solan en Ludwig: reis naar de maan’ (5+). En elke weekdag word je via facebook getrakteerd op een ‘digitaal tienuurtje’ met o.m. een voorleesmoment door burgemeester Johan Vanhulst en een mini-carnavalsfeestje met dansjuf Marlies.

boekje

Kortom: laat je inspireren, verzamel het nodige materiaal en ga met het hele gezin aan het spelen, koken, knutselen of bewegen en maak vooral veel plezier. De inspiratiegidsen werden de voorbije week, samen met een doosje stoepkrijt, uitgedeeld in alle Bierbeekse scholen. Gaan jouw kinderen (nog) niet in eigen gemeente naar school? Haal dan zeker een pakketje af aan het onthaal van de borre of surf naar de website: www.ccdeborre.be/krokus-survival.

Lees meer over