Uitbater nachtwinkel geeft overvaller pak slaag

12 juli 2019 | 09u56 | Gepost door redactie
Uitbater nachtwinkel geeft overvaller pak slaag
Woensdagavond vond er een gewapende overval plaats in een nachtwinkel op de Tiensesteenweg in Korbeek-Lo. Een jonge Leuvenaar (18) viel om iets voor 23 uur de nachtwinkel binnen met een revolver.  De Indische nachtwinkeluitbater aarzelde niet en sloeg de jongeman bont en blauw, legde hem op zijn buik en ging er op zitten tot de […]
Het bericht Uitbater nachtwinkel geeft overvaller pak slaag verscheen eerst op Leuven Actueel.

Woensdagavond vond er een gewapende overval plaats in een nachtwinkel op de Tiensesteenweg in Korbeek-Lo. Een jonge Leuvenaar (18) viel om iets voor 23 uur de nachtwinkel binnen met een revolver.  De Indische nachtwinkeluitbater aarzelde niet en sloeg de jongeman bont en blauw, legde hem op zijn buik en ging er op zitten tot de politie ter plaatse was. De jonge overvaller was danig toegetakeld aan het oog, dat hij naar het ziekenhuis overgebracht moest worden.

De overvaller was met een kompaan naar de nachtwinkel gereden achterop een brommer. Zijn kameraad wachtte hem op achter een boom, maar vluchtte toen hij zag dat de overval fout liep. Hij is nog spoorloos en kon nog niet geïdentificeerd worden.

Uit onderzoek bleek dat de overvaller met een speelgoedpistool zwaaide, maar volgens getuigen leek het een echt wapen.

Het bericht Uitbater nachtwinkel geeft overvaller pak slaag verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over