Oudste inwoner van Bierbeek vandaag 109 jaar

22 maart 2020 | 14u00 | Gepost door redactie
Oudste inwoner van Bierbeek vandaag 109 jaar
Vandaag wordt de oudste inwoner van Bierbeek, Bertha Noë uit Opvelp, maar liefst 109! Gezien de omstandigheden geen bezoek dit jaar, wel een thuislevering met bloemen en streekproducten van het gemeentebestuur en lekkere koekjes van ons koningspaar, persoonlijk tot aan de deur gebracht door burgemeester Johan Vanhulst. “Volgend jaar maken we er een groot feest […]
Het bericht Oudste inwoner van Bierbeek vandaag 109 jaar verscheen eerst op Leuven Actueel.

Vandaag wordt de oudste inwoner van Bierbeek, Bertha Noë uit Opvelp, maar liefst 109! Gezien de omstandigheden geen bezoek dit jaar, wel een thuislevering met bloemen en streekproducten van het gemeentebestuur en lekkere koekjes van ons koningspaar, persoonlijk tot aan de deur gebracht door burgemeester Johan Vanhulst. “Volgend jaar maken we er een groot feest van”, zegt de burgemeester.

Bertha woont al heel haar leven in Opvelp en is nog geen enkele keer in het ziekenhuis opgenomen. Haar geheim: “Hard werken”. En elke morgen twee eitjes met 3 boterhammen. Bertha woont nog steeds thuis, dit dankzij de goede zorgen van zoon Fredi en schoondochter Anny. Van harte proficiat aan Bertha!

Het bericht Oudste inwoner van Bierbeek vandaag 109 jaar verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over