Emilie Poels is finaliste Miss Exclusive

17 september 2020 | 10u39 | Gepost door annpeeters
Emilie Poels
Emilie Poels uit Bierbeek heeft het tot finaliste van Miss Exclusive geschopt. Op 20 februari 2021, als COVID-19 het toelaat, weten we wie er met de titel naar huis gaat.

"Door mijn goede vriendin Amber Vermeulen ben ik in contact gekomen met de organisatie van Miss Exclusive", zegt Emilie Poels. "Amber is zelf eredame van Miss Exclusive. Deelnemen aan de verkiezing is een uitdaging die ik wil aangaan voor verschillende redenen. Dit is een kans om uit mijn comfortzone te komen en het biedt een mogelijkheid om een voorbeeld te zijn voor anderen. Door mijn bewogen jeugd heb ik veel geleerd en ben ik enorm gegroeid als mens. Net zoals helaas veel kinderen, ben ik lang gepest geweest. Later kwamen er nog andere problemen bij, waardoor ik in een depressie terechtkwam. Ik had toen ook last van angstaanvallen."

Niet bij de pakken blijven zitten

"Door het lezen van self development boeken ben ik hier uit gekomen en ben ik zelfs nog beter geworden dan ervoor. Door meer te leren over mindfulness en mindset, ben ik alles anders gaan bekijken en heb ik een enorme groei doorgemaakt. Miss Exclusive winnen zou het toppunt van groei zijn voor mij. Een gevoel van “I made it”. Van een diepe put naar de top."

"Verder zou ik mensen willen educeren over de dingen die ik heb geleerd en zo pesten tegen gaan. Ook een van mijn grootste troeven is, dat ik een enorm hart heb voor de natuur, al van sinds ik jong ben. De natuur is niet enkel prachtig, maar we halen ook al ons voedsel en zuurstof hiervandaan. Eigenlijk alles wat levensnoodzakelijk is, en om dit te zien verwoest worden door ons en door de opwarming van de aarde, is een onbeschrijfelijk pijnlijk gevoel. Daarom ben ik ook een plantbased (geen vlees, vis, eieren en zuivel) levensstijl gaan volgen. Dit is volgens wetenschappers het beste wat je kan doen voor het milieu. Ik ben ook veel gezonder sinds ik hiermee ben gestart enn ik doe hierdoor geen dieren pijn. Voeding interesseert me ook heel erg, daarom studeer ik ook voedings- en dieetkunde."

Meedoen aan deze miss verkiezing is volgens Emilie niet te onderschatten: "Het is hard werken want je hebt veel opdrachten die je moet kunnen volbrengen en dit op hoge hakken." 

Je kan op Emilie stemmen door een sms met 'EXCLUSIVE 18' naar 6630 te sturen. Of je kan Emilie volgen op instagram @emilie_poels

Lees meer over