Coca-Cola kersttruck komt naar Korbeek-Lo

8 december 2021 | 10u58 | Gepost door annpeeters
kersttruck
De Coca-Cola kersttruck toert heel de maand december doorheen ons land om het magische kerstgevoel te verspreiden. Binnenkort zijn ook Zemst, Humbeek, Korbeek-Lo, Tienen en Machelen aan de beurt. 

 Binnenkort komt de truck ook tot in Vlaams-Brabant, want hij is op 13 december in Zemst te bewonderen, op 16 december in Humbeek, op 19 december in Tienen aan de Kerstmarkt, op 27 december in Machelen en hij eindigt zijn tour in de provincie op 28 december in Korbeek-Lo aan de Carrefour.  

Wie een bezoekje brengt, kan de Kerstman ontmoeten en met hem op de foto. De truck is dit jaar ook uitgerust met een LED-scherm aan de buitenkant. Hierop kan je een gepersonaliseerde boodschap plaatsen en jezelf bij de kerstboodschap laten fotograferen. Zo kan iedereen een positieve, warme wens de wereld in sturen.

Voor Coca-Cola staat de veiligheid en gezondheid van de bezoekers én de crew van de kersttruck op nummer één. Daarom zullen alle activiteiten met extra aandacht voor de huidige maatregelen verlopen en wordt ook de planning nauwlettend opgevolgd en aangepast indien nodig.

Lees meer over