Boom breekt af tijdens huwelijksviering van Anne en Joris

16 oktober 2022 | 11u44 | Gepost door annpeeters
if
Anne en Joris traden zaterdag in het huwelijk in de kerk van Bierbeek. Het was een dag om nooit meer te vergeten en daar zal ook voor altijd het verhaal van 'de boom' bij horen. 

Anne Verheyen en Joris Valvekens gaven elkaar zaterdag het ja-woord in Bierbeek. Hun vervoer voor die dag bestond uit unieke Volkswagens. Tijdens de kerkelijke plechtigheid werden de voertuigen dicht tegen het kerkgebouw geparkeerd, een goed plan bleek achteraf.

"Tijdens de viering hoorden we ineens een luide bonk. Joris en ik zijn beiden muzikant en er waren heel wat muzikanten aanwezig in de kerk. Ik dacht eerst dat het muzikanten waren die iets hadden laten vallen, maar toen we uit de kerk kwamen, zagen we dat een boom het begeven had en naast de kerk was gevallen", zegt Anne. "Gelukkig stonden de Volkswagens dicht genoeg tegen de kerk geparkeerd, anders was de boom erop gevallen. We hebben ook geluk dat de boom in de juiste richting is gevallen, anders was hij op de kerk terechtgekomen. Dat zou een heel ander verhaal geweest zijn."

De brandweer was snel ter plaatse om de boom op te ruimen. 

Anne en Joris

Lees meer over