Bierbeekse Tennisclub blikt terug op recordeditie

Bierbeekse tennisclub
Zondagavond om 19.10 uur kwam met het laatste punt in de finale van Enkel Dames 5 ook een einde aan het Discoveries enkeltornooi van de Bierbeekse Tennisclub. Het was, ondanks de vreemde coronatijd, een recordeditie.

Het tornooi, dat voor het derde jaar op rij georganiseerd werd, brak dit jaar alle records. Met 250 deelnemers was het al anderhalve week voor de loting volzet. De deelnemers konden in het prachtig kader van Domein Wilderhof hun hartje ophalen in de verschillende reeksen, waarbij iedereen op zijn niveau wedstrijden kon spelen. De toeschouwers konden op het gezellige terras terecht voor een drankje, uiteraard steeds met inachtname van de coronamaatregelen.

De winst in de hoogste reeks bij de mannen ging naar aanstormend talent Lucas Nees, bij de vrouwen was de eindzege in de hoogste reeks voor Paulien Everaerts. Een week voordien was ook al het dubbeltornooi een groot succes. Met maar liefst 171 deelnemende duo's was er ook hier een enorme toename in de deelnemersaantallen. De Bierbeekse Tennisclub blikt dan ook uiterst tevreden terug op twee prachtige tornooien. Op naar de vierde editie.