Werken aan de Nijvelsebaan op komst

Nijvelsebaan
Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) werkt maandag- en dinsdagnacht 20 en 21 juni tussen 20 en 6 uur aan de Nijvelsebaan in Korbeek-Dijle tussen de Kleine Hollestraat en de Hollestraat. Voor fietsers en voetgangers is er een kleine omleiding voorzien.

De werken vinden plaats van in de nacht van maandagavond 20 juni tot dinsdagochtend 21 juni en van dinsdagavond tot woensdagochtend 22 juni. De aannemer werkt ’s avonds en ‘s nachts om de hinder te beperken. De werken kunnen alleen gebeuren bij goed weer. Het kan zijn dat de timing op het laatste moment nog wijzigt. De werfzone wordt twee nachten lang afgesloten voor fietsers en voetgangers. Zij moeten een korte omleiding volgen. 

Hinder voor autoverkeer

Het verkeer op de Nijvelsebaan kan tijdens de twee nachten beurtelings voorbij. De eerste nacht werkt de aannemer op de weghelft richting Leuven. Bewoners van de Korbeekse Kerkstraat volgen een omleiding om tot aan hun woning te geraken. De tweede nacht werkt de aannemer op de weghelft richting Huldenberg. De Hollestraat is dan niet bereikbaar.

Lees meer over