Nieuwe toplaag voor rotonde Tervuursesteenweg in Bertem

Kirsten Bosmans
4 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Het Agentschap Wegen en Verkeer voert van 2 tot 4 mei onderhoudswerken uit aan de rotonde op de Tervuursesteenweg (N3) in Bertem. Het wegdek van de rotonde ter hoogte van de Blokkenstraat en de Meerbeeksesteenweg krijgt een nieuw wegdek. Tijdens de werken wordt de rotonde afgesloten voor het verkeer.

Om de hinder voor het verkeer te beperken, worden de werken ‘s nachts uitgevoerd, telkens van 20 tot 6 uur. In de nacht van 2 op 3 mei wordt de bestaande toplaag verwijderd. In de nacht van 3 op 4 mei wordt de nieuwe toplaag aangebracht. Tussen 6 en 20 uur is de rotonde open voor het verkeer.

Omleidingen voor het verkeer

Tijdens de werken (van 20 tem 6 uur) wordt de rotonde volledig afgesloten. Het verkeer op de Tervuursesteenweg (N3), uitgezonderd +3.5t, kan in beide richtingen een omleiding volgen via de Jozef Ginisstraat, de Dorpstraat en de Kuipersberg. Het verkeer vanuit de Meerbeeksesteenweg wordt omgeleid via de Oude Tervuursebaan in de richting van de Tervuursesteenweg. Het zwaar vervoer (+3.5 ton) wordt omgeleid via de E40.

 

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans