Nieuwe pop-up bar geopend op Oude Markt

Kirsten Bosmans
4 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Op de Oude Markt in Leuven heeft een nieuwe pop-up bar de deuren geopend: Strongbow Zomerbar. Nog tot 31 augustus kan je terecht in de gezellige bar, die een heel natuurlijke invulling kreeg.

Als de zomer niet naar ons komt, dan halen wij de zomer naar Leuven! Dat dachten de jonge horecafanaten Christophe Vercruysse (Den Intro) en Igor van Driessche (‘t Archief) toen ze de koppen samen staken op een zoveelste regenachtige dag. Vandaag voegden ze de daad bij het woord met de opening van de Strongbow Zomerbar. Een unieke pop-up bar die, zoals de naam het doet vermoeden, alle ingrediënten van een geslaagde zomer bij elkaar brengt: een natuurlijke locatie die je doet wegdromen van een perfecte zonsondergang op een afgelegen eiland, heerlijk verfrissende drankjes (op basis van Strongbow), zomerse events en een zwoele, ontspannen sfeer.

De Strongbow Zomerbar opent zijn deuren tussen 8 juli en 31 augustus op de Oude Markt 18 te Leuven (in het voormalige café Kult). Je kan er iedere dag terecht tussen 15 en 2 uur, behalve op zondag en maandag. Zondag 10 juli uitzonderlijk wel geopend wegens het EK.

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans